Vakuové balení uchová Vaše potraviny čerstvé. Jde o přirozený způsob uchovávání potravin pomocí odsátí vzduchu. Vakuově zabalené výrobky jsou hermeticky uzavřeny ve vakuu - vzduchoprázdnu. Zdravého a delšího uchování potravin tak dosáhnete i bez použití konzervačních a jiných chemických látek. Potraviny neztrácí chuť, jsou chráněny před bakteriemi, plísněmi a dalšími mikroorganismy, uchovány jsou vitamíny, nutriční hodnoty, podstatně se prodlužuje jejich trvanlivost.
Vakuové balení výhodně využijeme pro uložení sezónního oblečení. Vakuově zabalené oblečení a jiné potřeby budou chráněny před vlhkem a moly. Jistě oceníte i úsporu místa při ukládání oblečení, protože vysátím vzduchu se objem uloženého oblečení zmenší.
Vakuovačka najde využití i na cestách či při venkovních aktivitách. Rybářům poslouží ke zpracování úlovků na místě, chalupářům při sklizni úrody nebo při přepravě jídla, které se uvaří později.
Chcete zabalit dětem zdravé a bezpečné zabalení svačiny dětem do školy nebo sobě do práce?
Vakuové balení Vám zajistí čerstvost svačiny a zároveň ochrání obsah školní tašky Vašeho potomka před ušpiněním.
Máte v lednici rozbalené aromatické potraviny? Po zabalení takovýchto potravin vakuovou baličkou zabráníte nepříjemnému zápachu v lednici a ostatní potraviny ochráníte před načichnutím.
Hodně cestujete? Pokud se chystáte na dovolenou nebo na delší cestu, můžete si zavakuovat balíčky potravin přesně podle množství, které najednou spotřebujete. Větší množství malých balíčků Vám zajistí čerstvost Vašich potravin. Výhodou je, že vždy otevřete jen tolik balíčků, kolik sníte a zbytek zůstane pro pozdější použití.
Potřebujete uchovat sypké potraviny? Sypké potraviny lze vakuovat v nádobách Magic Vac.
Potřebujete uložit sezónní oblečení? Vakuově zabalené oblečení a jiné potřeby budou chráněny před vlhkem a moly. Jistě oceníte i úsporu místa při ukládání oblečení, protože vysátím vzduchu se objem uloženého oblečení zmenší.
Přístroj najde využití i na cestách či při venkovních aktivitách. Rybářům poslouží ke zpracování úlovků na místě, chalupářům při sklizni úrody nebo jako „přepravka jídla“, které se uvaří později.