Rotační nůž ke kuchyňským robotům Ronic. Vnitřní profil nože je čtyřhran. Určeno pro kuchyňské roboty Ronic 20, 25, 40, 4000, 50, 5000. Rotačním nožem nasekáte suroviny na kousky, rozmixujete zeleninu a ovoce, zpracujete… Více informací
Rotační nůž ke kuchyňským robotům Ronic.
Vnitřní profil nože je čtyřhran.
Určeno pro kuchyňské roboty Ronic 20, 25, 40, 4000, 50, 5000.
Rotačním nožem nasekáte suroviny na kousky, rozmixujete zeleninu a ovoce, zpracujete všechna těsta, připravíte pomazánky, krémy a náplně, nebo třeba nasekáte led...
UPOZORNĚNÍ - při koupi nového rotačního nože z důvodu poškození vnitřního profilu doporučujeme zkontrolovat stav unašeče nože.
V případě poškození vnitřího profilu je nutné vyměnit spolu s nožem i unašeč nože, aby nedošlo k opětovnému poškození.
Strouhanka snadno a rychle…
Na strouhanku obvykle potřebujeme tvrdé rohlíky. Na jejich zpracování používáme tradiční struhadlo ruční, mlýnek nebo příslušenství běžného kuchyňského robota. Hrubost tímto způsobem nelze ovlivnit, prostě jak hrubé struhadlo používáme, takový bude výsledek. Další nevýhodou je nepořádek. Strouhanka padá všude okolo a také na struhátku nikdy nezpracujeme celý rohlík. Tvrdá kůrka rohlíku, nebo housky se nám drobí na větší kousky a tento zbytek už nelze dále zužitkovat.
V Ronicu při výrobě strouhanky nepoužíváme struhadlo, ale rotační nůž. Tímto způsobem můžeme zpracovat nejenom tvrdé, ale také čerstvé, voňavé a měkké pečivo, např. čerstvé rohlíky. Strouhanka z čerstvých rohlíků či housky nesaje tuk. To je velmi důležité pro naše zdraví. Pokud si vyrobíme strouhanku z měkkého rohlíku, je pro naše zažívání zdravější i oblíbený řízeček. Rovněž si sami určíme, jaká hrubost nám nejlépe vyhovuje. Strouhanku si vyrobíme jemnou jako práškový cukr a nebo naopak hrubou. Záleží jen na našem rozhodnutí. U Ronicu zpracujeme rohlíky naprosto beze zbytku.
Rotačním nožem nasekáte suroviny na kousky, rozmixujete zelninu a ovoce, zpracujete všechna těsta, připravíte pomazánky, krémy a náplně, nebo třeba nasekáte led...
Strouhanka snadno a rychle…
V Ronicu při výrobě strouhanky nepoužíváme struhadlo, ale rotační nůž. Tímto způsobem můžeme zpracovat nejenom tvrdé, ale také čerstvé, voňavé a měkké pečivo, např. čerstvé rohlíky. Strouhanka z čerstvých rohlíků či housky nesaje tuk. To je velmi důležité pro naše zdraví. Pokud si vyrobíme strouhanku z měkkého rohlíku, je pro naše zažívání zdravější i oblíbený řízeček. Rovněž si sami určíme, jaká hrubost nám nejlépe vyhovuje. Strouhanku si vyrobíme jemnou jako práškový cukr a nebo naopak hrubou. Záleží jen na našem rozhodnutí. U Ronicu zpracujeme rohlíky naprosto beze zbytku.
Video - recept na listové těsto s robotem Ronic a rotačním nožem. Rychle a jednoduše.
Video - příprava kynutého těsta s rotačním nožem v robotu Ronic.
Princip zpracování surovin je stejný v různých typech robotů Ronic.
Vlastníte tento produkt? Chcete se podělit s ostatními o svých zkušeností? Neváhejte a ohodnoťte produkt.
Napsat recenziKuchyňské roboty RONIC jsou jedinečným přístrojem na trhu. Splňují ta nejvyšší kritéria kvality. Disponují třemi světovými patenty:
- Nakloněná rovina motorové jednotky zajistí zpracování i velmi malého množství surovin.
- Kónický tvar mísy spolu s nakloněnou rovinou zaručí dokolané zpracování všech surovin, protože ty se hromadí v nejnižším místě mísy.
- Nůž má 3 roviny řezu a kopíruje dno mísy.
Všechny 3 patenty spolu tvoří jeden celek, který zaručí dokonalé a velmi rychlé zpracování všech surovin. Například pro dokonalé vypracování kynutého těsta stačí neuvěřitelných 30 sekund!
Prvotřídní kuchyňské roboty RONIC mají vysokou spolehlivost, výkonnost a každodenní použitelnost. Roboty Ronic jsou stroje špičkové kvality vyráběné v EU (Francie).
Kuchyňské roboty Ronic se určitě stanou nedílnou součástí Vaší kuchyně. Jde o multifunkční roboty, které zvládnou během chviličky dokonalé sekání, míchání, hnětení, šlehání, mixování, mletí masa, strouhání, pasírování, mletí, krájení, drcení, ale i přípravu těst, polévek, zmrzliny atd. Roboty Ronic jsou vybaveny dvojitým bezpečnostním vypínačem, který zajišťuje bezpečný provoz.