Alkoholový extrakt z nimbových listů
| Výrobce | TheraNeem |
| Kategorie | Péče o zuby, ústní dutina, Hojivé přípravky, profylaktika, Ústní vody, roztoky, tablety, LÉKÁRNA, Afty a opary, Ekzémy, Herpes, Hojení ran, Jizvy, Lupénka, Paradontóza, Plísně |
| Kód | NZ0028 |
| Doba dodání | 5 dní |
| Vaše cena | 460 Kč |
Alkoholový extrakt z nimbových listů má čisticí, hojivé, protizánětlivé a antibakteriální účinky.
Pomáhá odstranit plísně, parodontózu a opary a podporuje léčbu řady kožních nemocí, jako je ekzém, lupénka, akné a další.
Příznivě ovlivňuje hojení ran a zjizvení:- obsahuje speciální složky jako nimbin, nimbidin, nimbidol, gedunin, sodium nimbinate, quercetin, salannin a azadirachtin, které mají jedinečné účinky na pokožku,
- nimbové listy obsahují kolem 20 % vlákna, 50 % uhlovodanů, 15 % proteinů, 5 % tuků, 8 % popela, 2 % vápníku a také esenciální aminokyseliny, jako jsou alanin, aspargin, aspartic, cystin, kyselina glutamová, isoleucin, fenylalin, prolin, treonin, tryptofan, taurin a valin
Nimbové listy jsou z ekologicky pěstované nimby, takže v BIO kvalitě. Po sběru se umyjí čistou vodou a suší v neprašném prostředí. Z rozmělněných a usušených listů se získá jemný prášek, což je vhodná konzistence, aby se vylouhovaly všechny účinné složky do alkoholického roztoku.
Návod: Před použitím protřepat. Postižená místa potřete jednou nebo dvakrát denně. Přípravek můžete rozpustit ve vodě a použít k vyplachování ústní dutiny
Složení: Aqua, Alcohol, Melia Azadirachta
Balení: 30 ml
Thera Neem výrobky nejsou testovány na zvířatech.
______________________________________________________
Nimbová kosmetika se vyrábí z ekologicky pěstované nimby. Všechny přípravky jsou založené na přírodní, převážně bylinné bázi. V Indii, kde jsou suchá léta a pálí horké tropické slunce, se stalo tradicí užívat nimbovou kosmetiku. Nimbový olej rychle uleví suché pokožce, protože se do ní snadno vstřebává, pomáhá hojit její poškozené vrstvy a udržovat přirozenou rovnováhu. Tyto vlastnosti umožňují nimbě zmírnit tvorbu vrásek, a to tím, že pomáhají kůži udržovat její pružnost. Nimba rovněž podporuje léčbu poškození kůže způsobené ultrafialovým zářením a také prevenci předčasného stárnutí pokožky. Vědci se domnívají, že právě díky vysokému obsahu mastných kyselin v nimbovém oleji z něj vyrobené přípravky účinně napomáhají léčbě onemocnění kůže, včetně plísňových onemocnění, lupénky a ekzémů. Za své jedinečné a nezaměnitelné účinky vděčí nimbová kosmetika obsahu aktivních látek jako nimbin, azadirachtin, nimbidol, quercetin a nimbidin, které můžete najít jenom v přípravcích s obsahem nimbového oleje a extraktu nimbových listů a nimbové kůry. Při nemocech dutiny ústní, jako je například parodontóza, jsou mikroorganismy, které se vyskytují v zanícených dásních, rezistentní vůči penicilinu i tetracyklinu, ale nejsou odolné vůči antibakteriální rostlině, jako je nimba. Nimbový olej se v Indii tradičně používá jako lubrikant a také poměrně účinný prostředek proti nežádoucímu otěhotnění. Tyto vlastnosti, spolu s protivirovým a imunostimulačním účinkem, z něj dělají prostředek přispívající k bezpečnému a příjemnému sexu.



.jpg)